maanantai 15. helmikuuta 2016

Rikottu uudenvuodenlupaus...

Vahva ajatus oli että TÄNÄ vuonna päivitän blogia useammin, ja koitan myös kommentoida muiden blogeja. Ja ehkä samalla hankkia lukijoita. Noh, eihän siitä ole mitään tullut taaskaan..

Enempi tulee päivitettyä Facebookia, sivun löydät täältä

Mutta kun nyt tuli postaus tehtyä, niin laitetaanpa muutamia kuvia viimeaikaisista töistä. Pääasiallinen työhuonehan mulla on yläkerrassa, mutta näin talvisaikaan kun pitää vähän pihistellä lämmityksessä, väkertelen alakerrassa. virkkaustyöt on helppoja kun ei tarvitse paljoa kantaa alas, lanka ja ohje riittää. Niinpä niitä virkkauksia on tässä tullut tehtyä.

Ensinnä muutama tilaustyö: lankakori varsin ahkeralle neulojalle


  Selänpesin pellavalangasta.  koetilkku kyllä kesti, mutta vähän jänskättää että pysyykö värit..

Kissanpesä. Tämän kanssa piti tapella kyllä huolella, mulla ei ollut oikeen minkäänlaista ohjetta taas, joten yrityksen ja erehdyksen kautta mentiin.


Pari superhelppoa ja -nopeaa lasinalusta. Nättejäkin nämä ovat.

ruutuvirkkauksella pöytätabletti, tai mikä lie alunen. Tällä on kokoa n. 42 cm kanttiinsa.


Pari tiskiliinaa, oikeanpuoleinen tilaustyö.


Viime kesänä aloittamani kolmiohuivi valmistui vihdoin.  Ruskeat ja oranssit raidat ei ole oikein hyvää huivilankaa, mutta kyllä ne tuolla seassa menee.


 Pari korttiakin tuli ystävänpäiväksi tehtyä. Itse en niin ystävänpäivästä välitä, lähinnä siksi että mua ottaa päähän kun "tuontijuhla" piti vesittää. Alkuperäinen juhlapäivähän on enemmän rakastavaisten päivä. Olisi ollut parempi tuoda se alkuperäisenä ja ottaa ystävänpäiväksi joku muu päivä. Toki ystävälle voi lähettää kortin ihan muuten vaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti