lauantai 9. maaliskuuta 2019

Joulukalenteri ;)

Niin, nythän on vasta maaliskuun alku, ei tässä vaiheessa oikein joulu ole mielessä. Mutta mulla on pikkupakko (eikä se haittaa), olen nimittäin ideoinut Ketun Käsityöjoulukalenterin. Se sisältää siis, nimensä mukaisesti 24 käsintehtyä, Ketun käsityöpajan valikoimista löytyvää tuotetta, näyte-eriä seteistä ja muuta pientä yllätystä. Luonnollisesti kuvia sisällöstä en julkaise, jotain osviittaa saa kyllä muista postauksista.


Tässä alla pari kuvaa viimevuotisesta kalenterista, johon asiakas oli oikein tyytyväinen.Tällä hetkellä työn alla on pari kalenteria. Nämä pitää aloittaa ajoissa, sillä ei ole aivan helppoa keksiä 24 pientä askaretta :) Työt eivät saa olla liian isotöisiä, jotta hinta pysyy kohtuullisena.

Ehdin ottaa vastaan vielä pari-kolme tilausta. Hinta kalenterille on 80 euroa + pk. Pyrin ottamaan huomioon väritoiveet, sekä sisältötoiveita myös. Mutta tarkoitus on että paketeista löytyy myös yllätyksiä joten tarkkoja toiveita en halua. Jos itselle ei ole käyttöä kaikelle, näistä saa myös kivoja pikkulahjoja ystäville.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti