tiistai 30. huhtikuuta 2019

Epäonnistumisesta uudeksi ideaksi

Aina ei voi mennä niinkuin Strömsössä, mutta epäonnistuneesta saattaa seurata uusi idea. Päätin tehdä sateenkaarenvärisen tiskiliinan. Laskin että yksi kerros per väri perinteistä isoäidinneliötä on liian vaähän ja kaksi kerrosta liikaa. No jospa tekis sitten pyöreän...No pienihän siitäkin tuli, tietysti... Jätin tiskiliinaidean sikseen ja päätin tehdä lasinalusia. Olen tehnyt näitä hedelmämalleja myös pannulappuina ja ajattelin että niistä tulisi söpöjä lasinalusia myös.

No tulihan siitä varsin söpö. Mutta pienihän se on sekin. Tai sopii hyvin pienelle lasille. Lankana tässä on Catania, kakkosen koukulla.

Niin, mites tuo tiskiliinanpoikanen tähän sopii? Siten että se on tehty Blend Bamboosta josta teen myös kasvolappuja. Eikun uusi lanka ja uusi yritys.

Tadaa, näin syntyi iloisenpirteä appelsiini-kasvolappu.  Kaksinkertaisena se on jämäkkä mutta bambu-puuvillasta tehtynä pehmoinen. Näitä saa ostaa myös, värejä löytyy lähes joka lähtöön. Hinta 22 eur/6 kpl tai sopimukseen mukaan myös muita määriä. Hintaan lisätään postikulut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti